Folosește codul "CERAMICA10" la Checkout pentru o REDUCERE de 10%!

CARACTERISTICI CERAMICĂ 3D

Modelarea lutului pentru funcționalitate fără precedent

Geometrii & Forme

Geometrii extrase din natură și forme organice calculate, industrial și sculptură digitală cu materiale locale – toate așează produsele din ceramică printată 3D la intersecția dintre artizanat și inginerie. Porțelanul picurat și depus în formă înglobează involuntar produselor ceramice imprimate 3D amprenta procesului natural de naștere a stalagmitelor în peșteri, ridicate ușor, în timp, prin depuneri repetate de calcar.

Produsele ceramice printate 3D oferite de atelierul nostru de ceramică și gândite de designerii noștri sau realizate în colaborare cu alți designeri sunt autentice, distractive, ies ușor în evidență prin textura deosebită și te invită la interacțiune, dovedind finețe și noutate la costuri accesibile.

Cu ce se diferențiază de ceramica deja existentă?

Pe piață din România există momentan, pe de o parte, frumoasă ceramică de designer și inegalabilul tradiționalism al meșterului olar, produse realizate și finisate manual, și  pe de altă parte, cele realizate în serie în fabrică, cu accent pe funcționalitate și nu pe estetică.

Spre deosebire de acestea, printarea 3D folosind argilă, porțelan etc. aduce împreună conceptul de ceramică de designer și capacitatea de personalizarea în masă / producție de serii limitate având că rezultat obiecte ceramice foarte diferite de ceea ce cunoaștem – compoziții deschise, dând senzația de vastitate și profunzime prin structuri minimaliste, o expresie vibrantă a tehnologiei prin detalii, texturi și forme neașteptate, imposibil de realizat la mâna liberă sau prin turnare – o experiențe multisenzorială.

Ce aduce noul tip de ceramică contemporană?

Indiferent că vorbim de producție industrială sau doar de o bucată, imprimarea 3D cu lut dă posibilitate de personalizare și totodată de copiere a unui model în “n” exemplare, în orice moment.

Capacitate de ajustare rapidă a modului în care arată modificând doar câțiva parametrii pe computer și fără să necesite stocuri fizice, doar o arhivă digitală.

Obiecte de dimensiuni considerabil mai mari, realizabile în timp foarte scurt și fără efort.

Obiecte cu toate elementele integrate direct din procesul tehnologic – ex. toarta unei căni este construită odată cu cana, dintr-o singură bucată, fără a necesita lipire ulterioară.

Prin forme organice, dinamice, cu goluri, curburi, geometrii care mimează forme întrețesute din natură sau triangulate irațional.

Obiecte cu funcțiuni noi (de exemplu, obiecte formate din elemente “captive” unele în altele – sistem cușcă, executate simultan).

Produsele nu se mai formează dintr-o bucată de lut modelată manual sau prin turnare, procese din care să rezulte o suprafață fină, aproape dreapta, ci din straturi depuse unul peste altul care dau o textura sub formă de rizuri orizontale sau impresia de lut care se scurge, neașteptată pentru ceramică, mascând orice probleme de suprafață sau integrand problemele în designul obiectului.

Prin testare repetatăîn baza dimensiunilor calculate computerizat, a toleranțelor de printare și a coeficientului de contracție se pot obține produse ceramice cu dimensiuni fixe.

Imprimarea 3D cu materiale ceramice nu neagă tradiționalul și frumusețea lucrului făcut de mâna, ci explorează tehnici avansate de execuție și abordează noi modalități de design – o artă nouă și experiență senzorială aparte că încercare de reinserare a umanității în mașînăria construită de om, mașînă senzorială care simte mediul înconjurător prin programare extragand forme și texturi din fenomene exterioare.

Restaurantele / cafenelele / hotelurile pot oferi o experiență neașteptată clienților la servirea mesei sau a băuturilor, iar persoanele în căutare de cadouri aparte au posibilitatea de a dărui ceva delicat, nu numai util, dar și reinventat în trend cu progresul tehnologic și lumea fabricației digitale.

CONTACTEAZĂ-NE

Trimite-ne un mesaj sau ia legătura cu noi telefonic și află mai multe mai multe detalii despre atelierul nostru, serviciile și produsele noastre. 

Produselor ceramice imprimate 3d

produselor ceramice imprimate 3d

acasa

webgyland.ro

Dacă sunteți în căutarea unei persoane cu experiență în ceramică printată 3D în București pentru a crea cadouri personalizate, atunci mă număr printre cei mai potriviți candidați.

Am o experiență vastă în crearea de produse din ceramică printată 3D și am lucrat cu numeroși clienți pentru a crea cadouri personalizate și unice pentru diferite evenimente. În plus, cunosc toate etapele de producție a produselor din ceramica printată 3D și am abilitatea de a le adapta la cerințele specifice ale fiecărui client.

De asemenea, am abilitatea de a colabora eficient cu clienții, ascultând cu atenție cerințele și oferind soluții personalizate care să răspundă la nevoile lor. Îmi place să lucrez cu clienții și să transform ideile lor în produse din ceramica printată 3D unice și speciale.

Dacă sunteți în căutarea unei persoane cu cunoștințe solide în ceramică printată 3D, capabilă să ofere servicii de personalizare a cadourilor în București, nu ezitați să mă contactați. Sunt entuziasmat să pot aduce experiența și abilitățile mele în acest domeniu și să ofer servicii de calitate pentru fiecare client.

Dacă aveți nevoie de un atelier ceramică digitală în București pentru a vă personaliza cadourile, suntem magazinul online perfect pentru dumneavoastră. Oferim produse din ceramica printată la imprimantele 3D, care sunt ideale pentru a fi personalizate și oferite cadou celor dragi.

În atelier ceramică digitală din București, folosim cele mai noi tehnologii și echipamente pentru a crea produse unice, personalizate în funcție de preferințele și cerințele clienților noștri. Fie că doriți să adăugați un mesaj special sau o imagine personală, putem transforma ideile dumneavoastră într-un cadou perfect.

În plus, suntem mândri să oferim servicii de livrare rapidă și gratuită în București, astfel încât să puteți obține cadoul personalizat la timp pentru ocazia specială. Indiferent că este vorba de o aniversare, o nuntă sau orice alt eveniment, produsele noastre din ceramica printată la imprimantele 3D sunt ideale pentru a impresiona și a aduce zâmbetul pe buzele celor dragi.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre produsele noastre din ceramica digitală și serviciile noastre personalizate de la atelierul nostru din București. Suntem bucuroși să vă ajutăm să transformați ideile în realitate și să oferiți cadouri unice și speciale celor dragi.

CONTACT

S.C. CERAMICA DIGITALA S.R.L. | 47406073 | J23/50/2023

Copyright © 2024 CERAMICA DIGITALA S.R.L. – Toate drepturile rezervate.
Magazin realizat de Webgy Land.

Te-ai abonat cu succes la Newsletter!

Folosește codul

NEWS10

și ai 10% reducere la Checkout!

Verified by MonsterInsights