Folosește codul "CERAMICA10" la Checkout pentru o REDUCERE de 10%!

DESPRE NOI

Concept & Tehnologii

Concept

Dacă ai un business și vrei să aduci un produs nou, îl gândim împreună.

Printare 3D

Verificăm și testăm împreună, apoi printăm modelul gândit și realizat de tine.

Tehnologie avansată

Folosim și îți putem da acces cele mai noi echipamente de producție din domeniul ceramicii avansate.

Workshopuri

Înveți intensiv despre programe, setări și imprimantele 3D cu ceramică. În plus te și relaxezi.

Portofoliu

Deși atelierul de ceramică este recent deschis, pe parte de prototipare rapidă, modelare și printare 3D cu diverse alte materiale, avem sute de clienți multumiți, mii de obiecte printate 3D, zeci de evenimente private la care am participat, toate pentru a împinge un pic mai departe orizonturile pe care le deschide tehnologia.

Atelierul de ceramică este un plus pentru activitatea noastră și o cerință a societății actuale: întoarcerea către materiale naturale și design organic.

Frequently Asked Questions

Yes! Fashion Nova offers return shipping labels for US customers. Using return shipping labels is the recommended way to return your item to Fashion Nova, as you will be able to track your return and receive your credit much more quickly than if you were to send your return back yourself.

Return shipping labels can be purchased for $3.99 if you are returning a single item or for $7.99 if you are returning multiple items. Return shipping labels can be purchased and all returns can be submitted in our Returns Portal.

We do not offer exchanges but we welcome you to return your item(s) by mail in accordance with our Return Policy by using our online returns portal and repurchasing any available item(s) on our site.

 • Items must be unworn, unwashed, and have original tags attached and returned in their original packaging.
 • We are not liable for any return packages that may become lost or stolen in-transit. Please keep your proof of postage and/or return tracking number when shipping back your returns.
 • All returns must include an order packing slip or return invoice from Online Return Portal that clearly indicates which items are being returned. If this is not filled out correctly, your return may experience issues in processing.
 • Damaged, defective, or incorrect items must be reported within 14 days of delivery.
 • Return drop-offs are not accepted at our DC or corporate office.

We do not provide cash refunds. We will accept exchanges within 30 days of the original purchase date with a valid receipt and all tags attached. We will accept returns for store credit only within 30 days of the original purchase date with a valid receipt and all tags attached. The following items are considered „Final Sale” and cannot be exchanged in-store:

 • Dresses
 • Bodysuits
 • Accessories
 • Shoes
 • Swim & Lingerie
 • Beauty
 • NovaKids
 • Sale Items

All items ending in $.00, .96, .97, and .98, bodysuits, swimwear, undergarments, beauty products, cosmetics, accessories, and „Party Wear” (such as Halloween costumes) are considered final sale, non-returnable and cannot be returned for store credit.

Kagon Team Members

Aniyah O'Gallagher

Aniyah O'Gallagher

Kagon Tailor
Harpreet Padilla

Harpreet Padilla

Kagon Founder
Stephanie Emerson

Stephanie Emerson

Kagon Designer
Eleanor Blankenship

Eleanor Blankenship

Kagon Marketer

GET DISCOUNT INFO

Detract yet delight written farther his general. If in so bred at dare rose lose good. Feel and make two real miss use easy. Celebrated delightful an especially increasing.

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

Despre noi

despre noi

acasa

webgyland.ro

Dacă sunteți în căutarea unei persoane cu experiență în ceramică printată 3D coș în București pentru a crea cadouri personalizate, atunci mă număr printre cei mai potriviți candidați.

Am o experiență vastă în crearea de produse din ceramică printată 3D și am lucrat cu numeroși clienți pentru a crea cadouri personalizate și unice pentru diferite evenimente. În plus, cunosc toate etapele de producție a produselor din ceramica printată 3D și am abilitatea de a le adapta la cerințele specifice ale fiecărui client.

De asemenea, am abilitatea de a colabora eficient cu clienții, ascultând cu atenție cerințele și oferind soluții personalizate care să răspundă la nevoile lor. Îmi place să lucrez cu clienții și să transform ideile lor în produse din ceramica printată 3D unice și speciale.

Dacă sunteți în căutarea unei persoane cu cunoștințe solide în ceramică printată 3D, capabilă să coș ofere servicii de personalizare a checkout cadourilor în București, nu ezitați să mă contactați. Sunt entuziasmat să pot aduce experiența și abilitățile mele în acest domeniu și să ofer servicii de calitate pentru fiecare client.

Dacă aveți nevoie de un atelier ceramică digitală în București pentru a vă personaliza cadourile, suntem magazinul online perfect pentru dumneavoastră. Oferim produse din ceramica printată la imprimantele coș 3D, care sunt ideale pentru a fi personalizate și oferite cadou celor dragi.

În atelier ceramică digitală din București, folosim cele mai noi tehnologii și echipamente pentru a crea produse unice checkout, personalizate în funcție de preferințele și cerințele clienților noștri. Fie că doriți să adăugați un mesaj special sau o imagine personală, putem transforma ideile dumneavoastră într-un cadou perfect.

În plus, suntem mândri să oferim servicii coș de livrare rapidă și gratuită în București, astfel încât să puteți obține cadoul personalizat la timp pentru ocazia specială. Indiferent că este vorba checkout de o aniversare, o nuntă sau orice alt eveniment, produsele noastre din ceramica printată la imprimantele 3D sunt ideale pentru a impresiona și a aduce zâmbetul pe buzele celor dragi.

Contactați-ne coș astăzi pentru a afla mai multe despre produsele noastre din ceramica digitală și serviciile noastre personalizate de la atelierul nostru checkout din București. Suntem bucuroși să vă ajutăm să transformați ideile în realitate și să oferiți cadouri unice și speciale celor dragi.

Dacă sunteți în căutarea unei persoane cu experiență în ceramică digitală, atunci vă pot oferi cunoștințele și abilitățile mele.

Am o vastă experiență în crearea de produse din ceramică digitală și am lucrat cu numeroși clienți pentru a crea piese unice și personalizate. Cunosc toate etapele procesului de producție și sunt capabil să creez produse personalizate pentru fiecare client.

De asemenea, am o pasiune pentru această industrie și sunt în permanență la curent cu cele mai noi tehnologii și inovații. Îmi place să experimentez și să găsesc modalități de a îmbunătăți procesul de producție și de a aduce noi idei în domeniu.

De la prototipare la producție în masă, sunt capabil să ofer servicii complete de ceramică digitală pentru clienții mei. În plus, am abilitatea de a colabora eficient cu clienții și de a le oferi soluții personalizate pentru nevoile lor specifice.

Dacă sunteți în căutarea unei persoane cu experiență în ceramică digitală, care poate oferi servicii de producție personalizate pentru clienți, atunci sunt cel mai potrivit candidat. Vă rog să nu ezitați să mă contactați pentru a discuta mai multe despre nevoile dvs. și cum aș putea să vă ajut să obțineți produse din ceramică digitală de calitate superioară.

CONTACT

S.C. CERAMICA DIGITALA S.R.L. | 47406073 | J23/50/2023

Copyright © 2023 CERAMICA DIGITALA S.R.L. – Toate drepturile rezervate.
Magazin realizat de Webgy Land.

Te-ai abonat cu succes la Newsletter!

Folosește codul

NEWS10

și ai 10% reducere la Checkout!