Folosește codul "CERAMICA10" la Checkout pentru o REDUCERE de 10%!

Lansare kit pictură ceramică familie-copii-business „ARTISTUL DIN TINE!”

În curând, în magazinul online lansăm o categorie de produse DIY. Din acestă categorie va face parte și KIT-ul de Pictură DIY ceramică „ARTISTUL DIN TINE !” ce va fi în 4 variante de vaze.  

KIT-ul de Pictură DIY ceramica „ARTISTUL DIN TINE !” vine cu toate materialele necesare pentru a crea o vază absolut unică si personalizată. Este o activitate minunata pentru a petrece timpul liber intr-un mod creativ si distractiv, iar vazele realizate pot fi pastrate sau oferite cadou celor dragi. 

KIT-ul de Pictură DIY ceramica „ARTISTUL DIN TINE !” include un o vaza facuta de noi prin tehnica Slip casting, un set de vopsele lichide pentru ceramica, ce pot fi fixate in cuptorul tau de acasa, 3 pensule, și un set de instrucțiuni pentru a face procesul de pictură mai ușor de urmat. 

Culorile sunt opace si se usuca rapid, iar vazele pictate vor arata minunat in orice interior. KIT-ul de Pictură DIY ceramica „ARTISTUL DIN TINE !” este perfect pentru copii, dar si pentru adulti pasionati de activitati creative. 

Kitul vine la pachet cu pensule de diferite dimensiuni, vopsele lichide în nuanțe variate 

Aceste seturi de pictură pe ceramică sunt ideale pentru copiii care își doresc să-și dezvolte creativitatea și abilitățile artistice. Mai mult decât atât, acesta poate fi o activitate minunată pentru a petrece timpul în familie sau cu prietenii. 

Pictura pe ceramică este, de asemenea, o metodă excelentă pentru a dezvolta abilitățile de concentrare și coordonare a mâinilor. Kitul este potrivit pentru copii de toate vârstele, de la cei mai mici la adolescenți. 

Distribuie pe Social Media

CONTACTEAZĂ-NE

Trimite-ne un mesaj sau ia legătura cu noi telefonic și află mai multe mai multe detalii despre atelierul nostru, serviciile și produsele noastre. 

CONTACT

S.C. CERAMICA DIGITALA S.R.L. | 47406073 | J23/50/2023

Copyright © 2024 CERAMICA DIGITALA S.R.L. – Toate drepturile rezervate.
Magazin realizat de Webgy Land.

Te-ai abonat cu succes la Newsletter!

Folosește codul

NEWS10

și ai 10% reducere la Checkout!

Verified by MonsterInsights