METODE DE PLATĂ

 • Poți plati în numerar la livrare, prin opțiunea de plată “Plată ramburs”. Alegând acestă opțiune, achiți contravaloarea comenzii tale integral în momentul când curierul ajunge la tine cu coletul. Noi colaborăm cu Fan Courier, Sameday și Urgent Cargus.
 • Poți plăti cu cardul online direct în pagina de Checkout. Pe lângă solicitarea numărului de verificare din trei cifre de pe spatele cardului – CVC / CVV, plata cu cardul beneficiază acum de un plus de siguranță. Noua procedură 3D Secure reprezintă un sistem antifraudă dezvoltat de VISA și MasterCard. Serviciul vă oferă posibilitatea de a stabili o parolă specială pentru plata online. Această parolă vă va fi solicitată într-o pagină separată, după ce introduceți datele cardului. Nu aveți posibilitatea de a salva parola, trebuie introdusă la fiecare plată online, iar tranzacția nu va fi finalizată dacă parola nu este corectă. Puteți solicita băncii dumneavoastră informații suplimentare pe tema 3D Secure.În momentul în care clientul dorește să efectueze o plată online cu ajutorul cardului, nu mai este suficient să introducă doar codul numeric primit prin SMS pe telefon, pentru autentificarea 3D. Intervine, în schimb, o autentificare în doi pași, agreată între clientul care deține cardul și banca emitentă:

           • prin intermediul aplicației Mobile Banking, cu biometrie sau parolă;

           • prin SMS și parola statică, setată și cunoscută de titularul cardului.

 • În cazul efectuării plății prin Ordin de plată / Transfer bancar, vă rugăm să transferați valoarea comenzii în contul bancar, pe care îl veți primi în email-ul de confirmare al comenzii. Vă rugăm să specificați în ordinul de plată numărul comenzii.

  ——————————————————–
  Datele bancare ale contului in care puteti efectua plata sunt:

  CERAMICA DIGITALA S.R.L.
  CUI: 47406073
  Reg. Com: J23/50/2023

  IBAN (RON) : RO41BTRLRONCRT0CK1446701

  Banca Transilvania
  Cod BIC: BTRLRO22

  Plata este procesată cel mai devreme începând cu a doua zi lucrătoare de la efectuarea transferului. Termenul prevăzut de livrare decurge din momentul procesării plații.

  Informațiile necesare motivării transferului sunt:

  • Nume și prenume client de pe factură (nume client/denumire companie)
  • Numărul documentului achitat: factură/proformă

CONTACT

S.C. CERAMICA DIGITALA S.R.L. | 47406073 | J23/50/2023

Copyright © 2023 CERAMICA DIGITALA S.R.L. – Toate drepturile rezervate.
Magazin realizat de Webgy Land.