Folosește codul "CERAMICA10" la Checkout pentru o REDUCERE de 10%!

METODE DE PLATĂ

 • Poți plati în numerar la livrare, prin opțiunea de plată “Plată ramburs”. Alegând acestă opțiune, achiți contravaloarea comenzii tale integral în momentul când curierul ajunge la tine cu coletul. Noi colaborăm cu Fan Courier, Sameday și Urgent Cargus.
 • Poți plăti cu cardul online direct în pagina de Checkout. Pe lângă solicitarea numărului de verificare din trei cifre de pe spatele cardului – CVC / CVV, plata cu cardul beneficiază acum de un plus de siguranță. Noua procedură 3D Secure reprezintă un sistem antifraudă dezvoltat de VISA și MasterCard. Serviciul vă oferă posibilitatea de a stabili o parolă specială pentru plata online. Această parolă vă va fi solicitată într-o pagină separată, după ce introduceți datele cardului. Nu aveți posibilitatea de a salva parola, trebuie introdusă la fiecare plată online, iar tranzacția nu va fi finalizată dacă parola nu este corectă. Puteți solicita băncii dumneavoastră informații suplimentare pe tema 3D Secure.În momentul în care clientul dorește să efectueze o plată online cu ajutorul cardului, nu mai este suficient să introducă doar codul numeric primit prin SMS pe telefon, pentru autentificarea 3D. Intervine, în schimb, o autentificare în doi pași, agreată între clientul care deține cardul și banca emitentă:

           • prin intermediul aplicației Mobile Banking, cu biometrie sau parolă;

           • prin SMS și parola statică, setată și cunoscută de titularul cardului.

 • În cazul efectuării plății prin Ordin de plată / Transfer bancar, vă rugăm să transferați valoarea comenzii în contul bancar, pe care îl veți primi în email-ul de confirmare al comenzii. Vă rugăm să specificați în ordinul de plată numărul comenzii.

  ——————————————————–
  Datele bancare ale contului in care puteti efectua plata sunt:

  CERAMICA DIGITALA S.R.L.
  CUI: 47406073
  Reg. Com: J23/50/2023

  IBAN (RON) : RO41BTRLRONCRT0CK1446701

  Banca Transilvania
  Cod BIC: BTRLRO22

  Plata este procesată cel mai devreme începând cu a doua zi lucrătoare de la efectuarea transferului. Termenul prevăzut de livrare decurge din momentul procesării plații.

  Informațiile necesare motivării transferului sunt:

  • Nume și prenume client de pe factură (nume client/denumire companie)
  • Numărul documentului achitat: factură/proformă

Metode de plată

metode de plată

acasa

webgyland.ro

Dacă sunteți în căutarea unei persoane cu experiență în ceramică printată 3D coș în București pentru a crea cadouri personalizate, atunci mă număr printre cei mai potriviți candidați.

Am o experiență vastă în crearea de produse din ceramică printată 3D și am lucrat cu numeroși clienți pentru a crea cadouri personalizate și unice pentru diferite evenimente. În plus, cunosc toate etapele de producție a produselor din ceramica printată 3D și am abilitatea de a le adapta la cerințele specifice ale fiecărui client.

De asemenea, am abilitatea de a colabora eficient cu clienții, ascultând cu atenție cerințele și oferind soluții personalizate care să răspundă la nevoile lor. Îmi place să lucrez cu clienții și să transform ideile lor în produse din ceramica printată 3D unice și speciale.

Dacă sunteți în căutarea unei persoane cu cunoștințe solide în ceramică printată 3D, capabilă să coș ofere servicii de personalizare a checkout cadourilor în București, nu ezitați să mă contactați. Sunt entuziasmat să pot aduce experiența și abilitățile mele în acest domeniu și să ofer servicii de calitate pentru fiecare client.

Dacă aveți nevoie de un atelier ceramică digitală în București pentru a vă personaliza cadourile, suntem magazinul online perfect pentru dumneavoastră. Oferim produse din ceramica printată la imprimantele coș 3D, care sunt ideale pentru a fi personalizate și oferite cadou celor dragi.

În atelier ceramică digitală din București, folosim cele mai noi tehnologii și echipamente pentru a crea produse unice checkout, personalizate în funcție de preferințele și cerințele clienților noștri. Fie că doriți să adăugați un mesaj special sau o imagine personală, putem transforma ideile dumneavoastră într-un cadou perfect.

În plus, suntem mândri să oferim servicii coș de livrare rapidă și gratuită în București, astfel încât să puteți obține cadoul personalizat la timp pentru ocazia specială. Indiferent că este vorba checkout de o aniversare, o nuntă sau orice alt eveniment, produsele noastre din ceramica printată la imprimantele 3D sunt ideale pentru a impresiona și a aduce zâmbetul pe buzele celor dragi.

Contactați-ne coș astăzi pentru a afla mai multe despre produsele noastre din ceramica digitală și serviciile noastre personalizate de la atelierul nostru checkout din București. Suntem bucuroși să vă ajutăm să transformați ideile în realitate și să oferiți cadouri unice și speciale celor dragi.

Dacă sunteți în căutarea unei persoane cu experiență în ceramică digitală, atunci vă pot oferi cunoștințele și abilitățile mele.

Am o vastă experiență în crearea de produse din ceramică digitală și am lucrat cu numeroși clienți pentru a crea piese unice și personalizate. Cunosc toate etapele procesului de producție și sunt capabil să creez produse personalizate pentru fiecare client.

De asemenea, am o pasiune pentru această industrie și sunt în permanență la curent cu cele mai noi tehnologii și inovații. Îmi place să experimentez și să găsesc modalități de a îmbunătăți procesul de producție și de a aduce noi idei în domeniu.

De la prototipare la producție în masă, sunt capabil să ofer servicii complete de ceramică digitală pentru clienții mei. În plus, am abilitatea de a colabora eficient cu clienții și de a le oferi soluții personalizate pentru nevoile lor specifice.

Dacă sunteți în căutarea unei persoane cu experiență în ceramică digitală, care poate oferi servicii de producție personalizate pentru clienți, atunci sunt cel mai potrivit candidat. Vă rog să nu ezitați să mă contactați pentru a discuta mai multe despre nevoile dvs. și cum aș putea să vă ajut să obțineți produse din ceramică digitală de calitate superioară.

CONTACT

S.C. CERAMICA DIGITALA S.R.L. | 47406073 | J23/50/2023

Copyright © 2024 CERAMICA DIGITALA S.R.L. – Toate drepturile rezervate.
Magazin realizat de Webgy Land.

Te-ai abonat cu succes la Newsletter!

Folosește codul

NEWS10

și ai 10% reducere la Checkout!

Verified by MonsterInsights