SERVICII ATELIER CERAMICĂ

Printare 3D cu ceramică - Integrarea artei în manufactura automatizată

Ceramică Digitală este primul atelier de ceramică din România care oferă servicii B2B și produse obținute prin folosirea de imprimante 3D cu lut, echipamente experimentale dezvoltate în ultimii 2-3 ani în țări precum Statele Unite, Olanda, Italia, Marea Britanie.

Misiunea noastră este de a încuraja folosirea tehnologiilor inovative și de transformă modul de lucru cu lutul în realitate folosind cele mai noi sisteme de printare 3D pentru ceramică în combinație cu utilizarea de materiale naturale, arderea tradițională a ceramicii și artă glazurarii.

Avem echipamentele necesare pentru a produce ceramică de o frumusețe aparte, cu design și funcționalitate inovativă. Serviciile și produsele ceramice Ceramica Digitală stau la intersecția dintre inginerie și artă: design complex, viteză de producție, echipamente controlate digital.

Proiectare 3D

Proiectăm de la zero modele digitale care pot fi printate 3D cu lut. Determinăm fezabilitatea proiectului tău și îți oferim sfaturi de îmbunătățire a lui pentru printare 3D cu ceramică fără a sacrifică integritatea designului și intenția artistică.

Fabricație aditivă

Ne îmbunătățim constrant procesele, echipamentele și investim timp în lucruri pe care puțini alții le pot face. Răsturnăm 30000 de ani de tehnici de producție ceramică prin introducerea tehnicilor de printare 3D la scară industrială – personalizare în masă.

Ardere & Finisare

Pentru a adaugă ultimele detalii, îți glazurăm piesele cu atenție și le ardem. Poți să îți alegi glazură dintr-o gama de 14 culori diferite. 

Cui ne adresăm?

RETAILERILOR

În magazinele cărora ceramică inovativă să își poată face loc ușor și să aducă un suflu nou.

SECTORULUI HORECA

Prin decorațiuni și produse pentru servit autentice, personalizabile în masă.

FIRMELOR DE PUBLICITATE

Atrase de integrarea tehnologiei ceramicii digitalizate în campaniile de marketing.

DESIGNERILOR DE PRODUS

Dornici să experimenteze tehnici noi de fabricație cu materiale semifluide.

DESIGNERILOR DE INTERIOR

Cu viziune și inspirați de evoluția tehnologică în amenajări.

ARHITECȚILOR

Interesați de sisteme inovative de construcție, compartimentare și restaurare.

Din cauza complexității procesului de imprimare 3D cu ceramică, serviciile oferite sunt doar business-to-business. Pentru persoane fizice care doresc să facă un cadou sau să vadă cum funcționează imprimantele, te rugăm să verifici secțiunea de cursuri/workshopuri. Sau magazinul nostru. Pentru că ne dorim să te bucuri și tu de noutățile tehnologice, orice model existent în magazin este personalizabil în anumite limite.

Echipamente inovative, ani de experiență, cunoștințe aprofundate în domeniul manufacturii aditive și angajamentul nostru pentru calitate – totul ne recomandă pentru a fi partenerul tău de încredere pentru realizarea unor produse ceramice exclusive.Tu ai ideea și noi avem infrastructură pentru a-I da viață, culoare și formă. Te așteptăm pe la noi să discutăm cum putem pune în acțiune împreună viziuni care schimbă lumea și depășesc limitele ceramicii tradiționale.

CONTACTEAZĂ-NE

Trimite-ne un mesaj sau ia legătura cu noi telefonic și află mai multe mai multe detalii despre atelierul nostru, serviciile și produsele noastre. 

CONTACT

S.C. CERAMICA DIGITALA S.R.L. | 47406073 | J23/50/2023

Copyright © 2023 CERAMICA DIGITALA S.R.L. – Toate drepturile rezervate.
Magazin realizat de Webgy Land.